'Zelf bouwen, hoe doe je dat?'

Meld je hier aan voor het ZelfbouwCafé op 24 augustus

 
De eerste contacten zijn gelegd tijdens het eerste ZelfbouwCafé op 5 juli jl. Kon je toen niet aanwezig zijn, dan is dit je herkansing! Op donderdag 24 augustus gaat het ZelfbouwCafé van juli op herhaling. Deze avond draait alles alles om de vraag: zelf bouwen, hoe doe je dat? We voorzien je van alle nodige informatie over hoe je zelf kunt bouwen op de nieuwe zelfbouwkavels op bouwveld 2 in het Van Leeuwenhoekkwartier. Je bent van harte welkom om 19.30 uur in Loods015, Nijverheidsstraat 7 in Delft.

Ruud de Graaf, onze ervaren projectleider Zelfbouw en Jaap van den Bout, stedenbouwkundig supervisor Nieuw Delft, vertellen je alle ins en outs over de kavels. Over individuele bouw of groepsbouw, maatvoeringen, prijzen, de talrijke bouwmogelijkheden en meer. Verder vertellen en laten ze beelden zien van de zelfbouwwoningen die nu in de Coendersbuurt worden gebouwd. Een lust voor het oog en een schat aan zelfbouwervaring om de hoek!


Programma

19.15 uur | Inloop
19.30 uur | Start van de bijeenkomst

  • Welkom door Ruud de Graaf, projectleider zelfbouw Nieuw Delft.
  • Presentatie 'Voorlopige spelregels en planning zelfbouwkavels' door Ruud de Graaf. Alle ins en outs over de kavels, over individueel- of groepsbouw, maatvoeringen, bouwmogelijkheden en meer.
  • Inspiratie over mogelijke indelingen van het gebied door supervisor van Nieuw Delft, Jaap van den Bout van Bureau Palmbout.
  • In gesprek met elkaar over ervaringen, ideeën en inzichten.

21.30 uur | Einde
 

Waar ben jij naar op zoek?
Het is ook een avond waar we graag van jou horen wat jouw zelfbouwambities, ideeën of plannen zijn. Er is volop ruimte voor jouw input en vragen. Je kunt ons het hemd van het lijf vragen. We horen graag waar jij naar op zoek bent! 

Belangrijk om te komen? Jazeker!
Door je wensen te laten horen, bepaal je mee hoe het kavelpaspoort er straks uit komt te zien. Daarmee vergroot je de kans dat je je droomhuis kunt realiseren zoals jij dat het liefst wil. Oók kun je meebepalen hoe jij de omgeving wilt gebruiken. De lat is hoog gelegd door de kennis en ervaringen van andere zelfbouwers in Nieuw Delft. Wij willen je de ruimte geven om die lat zelf nog hoger te leggen. Dus:

  • Heb jij ideëen over mobiliteit zoals het gebruik elektrische fietsen of auto's delen?
  • Wil jij een duurzame omgeving creëren via meer groen?
  • Wil je wonen en werk slim combineren? 
  • Wat vind je van 0-parkeerplaatsen als uitgangspunt?
  • Zie je kansen om werkruimte, tuinen of bergingen collectief te gebruiken? 

Wil je in gesprek over de kansen die jij ziet, kom dan naar het ZelfbouwCafé! Jouw bijdrage telt mee.


Ben je er klaar voor? Kom ook langs!
Het ZelfbouwCafé helpt je een stap dichterbij een goed voorbereide inschrijving voor een kavel in het Van Leeuwenhoekkwartier. De inschrijving start eind september / begin oktober.

We zien je graag op donderdag 24 augustus! Locatie: Nijverheidsstraat 7, Delft

Meld je aan voor het ZelfbouwCafé door onderstaande velden in te vullen en te versturen.

We vinden het interessant als je onderstaande vragen ook invult (niet verplicht).

Mijn zelfbouwplan is:
Wilt u individueel of samen met anderen in één gebouw wonen? Aan hoeveel woningen denkt u aan op uw kavel? (meerdere antwoorden mogelijk)
Wil je alleen of samen/in een groep bouwen?
Wil je naast wonen ook ondernemen op je kavel?
Welke mobiliteitsoplossing gaat uw voorkeur naar uit?
Nieuw Delft zet in op een het creëren van een gezond en duurzaam stadsklimaat. Zo gaan we voor deze zelfbouwlocatie uit van 0-parkeerplaatsen bij de woning/appartement. Er zijn diverse parkeermogelijkheden in de directe omgeving in Parkeergarage Prinsenhof (Parkeergarage SpoorSingel), Phoenixgarage, Zuidpoort en mogelijk de nieuwe parkeergarage in de Coendersbuurt . (meerdere antwoorden mogelijk)

Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief, zo blijf je automatisch op de hoogte over andere zelfbouwateliers, inschrijving en loting.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten