Coendersbuurt: gezellige stadsbuurt aan de Nieuwe Gracht

De Coendersbuurt wordt een gezellige stadsbuurt aan de Nieuwe Gracht, vlakbij het nieuwe station en naast het Westerkwartier. Hier wordt gebouwd aan nieuwbouwwoningen in een viertal bouwblokken, in en autoluwe opzet, omringd door water. De buurt heeft een kleinschalig karakter met typische Delftse straatjes en qua gemak geheel afgestemd op de wensen en eisen van nu. In 2016 is de nieuwe school SC Delfland al opgeleverd - en er komen in totaal 100 nieuwe (zelfbouw)woningen en appartementen. Bovendien is de Coendersbuurt ook met de auto goed bereikbaar. U heeft - als u wilt - uw eigen parkeerplaats(en) en hoeft dus nooit te zoeken naar een plek.

In de Coendersbuurt bepalen toekomstige bewoners samen met architect, ontwikkelaars en gemeente hoe hun huis en straat eruit komt te zien. Variërend van zelfbouwwoningen en -appartementen, collectieve bouwgroepen, casco superlofts en op-maat woningen die je samen met een ontwikkelaar samenstelt. Nieuwe wooninzichten en nieuwe woonvormen ontstaan in het centrum van Delft. Pak je kans en realiseer je  droomhuis! Alleen, samen met anderen of samen met ontwikkelaar. 

Lees meer over Coendersbuurt
Waar ligt Coendersbuurt in Nieuw Delft? Bekijk de virtuele plankaart.

De woningen en appartementen

Floris

Royale herenhuizen aan de Nieuwe Gracht

Aan de Graaf Floriskade worden 9 royale herenhuizen gerealiseerd door Ballast Nedam Development. De herenhuizen in Floris hebben een eigen herkenbare gevel en variëren van 145 tot 160 m2. Alle huizen zijn individueel ontworpen en onderscheiden zich in onder andere de plattegrond, verdiepingshoogte en ontwerp en materiaalgebruik van de gevels. Wonen in Floris is met recht uniek te noemen!

Uitgebreide informatie vindt u op www.floris-delft.nl

Superlofts

Fase II gestart!

Fase I is succesvol afgerond en op dit moment wordt gestart met fase II: de voorverkoop van vijf ruime appartementen en één Delfts Herenhuis. De woningen variëren in omvang van circa 70 – 155 m2. De Superlofts worden ontwikkeld door Marc Koehler Architects en Stebru Verkoop. 

Schrijf je in via www.superloftsdelft.nl

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten