De woningen en appartementen

Floris

Royale herenhuizen aan de Nieuwe Gracht

Aan de Graaf Floriskade worden 9 royale herenhuizen gerealiseerd door Ballast Nedam Development. De herenhuizen in Floris hebben een eigen herkenbare gevel en variëren van 145 tot 160 m2. Alle huizen zijn individueel ontworpen en onderscheiden zich in onder andere de plattegrond, verdiepingshoogte en ontwerp en materiaalgebruik van de gevels. Wonen in Floris is met recht uniek te noemen!

Uitgebreide informatie vindt u op www.floris-delft.nl

Superlofts

Fase II gestart!

Fase I is succesvol afgerond en op dit moment wordt gestart met fase II: de voorverkoop van vijf ruime appartementen en één Delfts Herenhuis. De woningen variëren in omvang van circa 70 – 155 m2. De Superlofts worden ontwikkeld door Marc Koehler Architects en Stebru Verkoop. 

Schrijf je in via www.superloftsdelft.nl

Coendersbuurt: gezellige stadsbuurt aan de Nieuwe Gracht


De Coendersbuurt wordt een gezellige stadsbuurt aan de Nieuwe Gracht, vlakbij het nieuwe station en naast het Westerkwartier. Hier komen nieuwbouw woningen in een viertal bouwblokken, in en autoluwe opzet, omringd door water. De buurt krijgt een kleinschalig karakter met typische Delftse straatjes en qua gemak geheel afgestemd op de wensen en eisen van nu. In totaal komen er 100 nieuwe (zelfbouw)woningen, appartementen en een nieuwe school. Bovendien is de Coendersbuurt ook met de auto goed bereikbaar. U heeft -als u wilt- uw eigen parkeerplaats(en) en hoeft dus nooit te zoeken naar een plek.

In de Coendersbuurt bepalen toekomstige bewoners samen met architect, ontwikkelaars en gemeente hoe hun huis en straat eruit komt te zien. Variërend van zelfbouwwoningen en -appartementen, collectieve bouwgroepen, casco superlofts en op-maat woningen die je samen met een ontwikkelaar samenstelt. Nieuwe wooninzichten en nieuwe woonvormen ontstaan in het centrum van Delft. Pak je kans en realiseer je  droomhuis! Alleen, samen met anderen of samen met ontwikkelaar. 

Lees meer over Coendersbuurt
Waar ligt Coendersbuurt in Nieuw Delft? Bekijk de virtuele plankaart.

Bouw Coendersbuurt gestart

Op 4 maart 2016 was het zover! In aanwezgheid van minister Blok ging de bouw van de nieuwe woningen en appartementen in de Coendersbuurt, van start. Naar verwachting is de Coendersbuurt in 2018 gereed, inclusief de aanleg van de Nieuwe Gracht, groen, water, bestrating en water. 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten