NU TE KOOP IN COENDERSBUURT


Ontdek de nog beschikbare woningen, appartementen en casco lofts op de interactieve kavelkaart. Klik op een kavelkaart en lees meer over de verschillende woningtypen. Meer weten? Neem contact met ons op.

De woningen en appartementen

Grachtwoningen

Ruimte voor jouw wensen

Direct aan de Nieuwe Gracht krijg jij alle vrijheid om jouw droomwoning te realiseren. Sommige van de grachtwoningen zijn bijzonder geschikt om een praktijk aan huis te realiseren. Jij bepaalt hoe jouw nieuwe woning eruit gaat zien en Woonexpress Nieuw Delft van Ballast Nedam zorgt dat het er komt. 

Deze woningen worden gerealiseerd door Ballast Nedam. Uitgebreide verkoopinformatie staat op Woonexpress Nieuw Delft.

Superlofts

Fase II gestart!

Fase I is succesvol afgerond en op dit moment wordt gestart met fase II: de voorverkoop van vijf ruime appartementen en één Delfts Herenhuis. De woningen variëren in omvang van circa 70 – 155 m2. De Superlofts worden ontwikkeld door Marc Koehler Architects en Stebru Verkoop. 

Schrijf je in via www.superloftsdelft.nl

Coendersbuurt: gezellige stadsbuurt aan de Nieuwe Gracht


De Coendersbuurt wordt een gezellige stadsbuurt aan de Nieuwe Gracht, vlakbij het nieuwe station en naast het Westerkwartier. Hier komen nieuwbouw woningen in een viertal bouwblokken, in en autoluwe opzet, omringd door water. De buurt krijgt een kleinschalig karakter met typische Delftse straatjes en qua gemak geheel afgestemd op de wensen en eisen van nu. In totaal komen er 100 nieuwe (zelfbouw)woningen, appartementen en een nieuwe school. Bovendien is de Coendersbuurt ook met de auto goed bereikbaar. U heeft -als u wilt- uw eigen parkeerplaats(en) en hoeft dus nooit te zoeken naar een plek.

In de Coendersbuurt bepalen toekomstige bewoners samen met architect, ontwikkelaars en gemeente hoe hun huis en straat eruit komt te zien. Variërend van zelfbouwwoningen en -appartementen, collectieve bouwgroepen, casco superlofts en op-maat woningen die je samen met een ontwikkelaar samenstelt. Nieuwe wooninzichten en nieuwe woonvormen ontstaan in het centrum van Delft. Pak je kans en realiseer je  droomhuis! Alleen, samen met anderen of samen met ontwikkelaar. 

Lees meer over Coendersbuurt
Waar ligt Coendersbuurt in Nieuw Delft? Bekijk de virtuele plankaart.

Bouw Coendersbuurt gestart

Op 4 maart 2016 was het zover! In aanwezgheid van minister Blok ging de bouw van de nieuwe woningen en appartementen in de Coendersbuurt, van start. Naar verwachting is de Coendersbuurt in 2018 gereed, inclusief de aanleg van de Nieuwe Gracht, groen, water, bestrating en water. 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten