Stedelijk wonen in Van Leeuwenhoekkwartier

Zelfbouwkavels, stadswoningen, huur- en koopappartementen


In het van Leeuwenhoekkwartier woon je stedelijk. Midden in Delft, aan het nieuwe Van Leeuwenhoekpark, direct naast het historische centrum, vlakbij het centraal en alle voorzieningen dichtbij. Een plek met stedelijke allure. Een plek waar werken, wonen, startups, cultuur, bedrijvigheid en historie samen komen tot een levendige stadsplek. Het nieuwe Van Leeuwenhoekpark loopt als een lange loper prominent door het Van Leeuwenhoekkwartier. Rondom dit park is plek voor een zeer divers woonaanbod variërend van zelfbouwkavels, huur-, koopappartementen en stadswoningen. Aangevuld met nieuwe stedelijke functies die zorgen voor leven in de brouwerij; een plek waar altijd iets te doen is. Lees meer over deelgebied Van Leeuwenhoekkwartier

De kavels, woningen en appartementen

Nieuwe zelfbouwkavels midden in Delft!    

Veld 2.3 in Van Leeuwenhoekkwartier

Ze zijn er weer! Nieuwe zelfbouwkavels in het Van Leeuwenhoekkwartier. En deze keer op een wel heel bijzondere locatie, aan het nieuwe stadspark en de Westsingelgracht. Zoals altijd krijg je letterlijk en figuurlijk alle ruimte om je eigen huis te bouwen: individueel of met een groep. De inschrijfperiode is gestart en duurt van 18 januari 2018 tot en met donderdag 25 januari 2018. De KavelKiesDag is op zaterdag 27 januari 2018.

Bel voor meer informatie naar 06 - 22 57 39 54 of stuur een mailtje naar tvstarrenburg@delft.nl.

Zelfbouwgroep Leeuwenhoek Special zoekt jou!      

Wonen, werken of dit ideaal combineren?

Op de‘urban villa’-kavel gaat de bouwgroep Leeuwenhoek Special een kleinschalig appartementengebouw realiseren. Er is nog een appartement, en een bedrijfsruimte of atelierwoning beschikbaar.  Iedereen kan hier zijn eigen ideale  ontwerpt voor maken. Ongeacht leeftijd of speciale wensen die je hebt. Hier heb je de kans om daar zelf invulling aan te geven. Interessant? Bekijk hier het schetsontwerp, maquettefoto's en plattegronden.

Guldenwater

Parkwoningen, koop- en huurappartementen

In Guldenwater zullen 177 fraaie appartementen en 7 royale parkwoningen gerealiseerd worden door Ballast Nedam Development. 41 van deze appartementen - o.a. aan de Ireneboulevard, park- en Nieuwe Gracht-zijde - en de 7 royale parkwoningen aan het van Leeuwenhoekpark, worden in verkoop gebracht. De overige woningen worden in het vrije sector segment verhuurd.  

Meer informatie vindt u op www.guldenwater.nl.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten