Stedelijk wonen in Van Leeuwenhoekkwartier

Zelfbouwkavels, stadswoningen, huur- en koopappartementen


In het van Leeuwenhoekkwartier woon je stedelijk. Midden in Delft, aan het nieuwe Van Leeuwenhoekpark, direct naast het historische centrum, vlakbij het centraal en alle voorzieningen dichtbij. Een plek met stedelijke allure. Een plek waar werken, wonen, startups, cultuur, bedrijvigheid en historie samen komen tot een levendige stadsplek. Het nieuwe Van Leeuwenhoekpark loopt als een lange loper prominent door het Van Leeuwenhoekkwartier. Rondom dit park is plek voor een zeer divers woonaanbod variërend van zelfbouwkavels, huur-, koopappartementen en stadswoningen. Aangevuld met nieuwe stedelijke functies die zorgen voor leven in de brouwerij; een plek waar altijd iets te doen is. Lees meer over deelgebied Van Leeuwenhoekkwartier

De kavels, woningen en appartementen

Nieuwe zelfbouwkavels midden in Delft!    

Veld 2 in Van Leeuwenhoekkwartier

Ze komen er weer aan! Nieuwe zelfbouwkavels in het Van Leeuwenhoekkwartier. En deze keer op een wel heel bijzondere locatie, aan het nieuwe stadspark en de Westsingelgracht. Zoals altijd krijg je letterlijk en figuurlijk alle ruimte om je eigen huis te bouwen: individueel of met een groep. Ook benieuwd naar de mogelijkheden om jouw droomhuis tot leven te brengen? Pak je kans! Kom naar de woonateliers in augustus en laat je inspireren. De uitgifte van de kavels start in najaar 2017.

Zelfbouwgroep Leeuwenhoek Special zoekt jou!      

Wonen, werken of dit ideaal combineren?

Op de‘urban villa’-kavel gaat de bouwgroep Leeuwenhoek Special een kleinschalig appartementengebouw realiseren. Er is nog een appartement, en een bedrijfsruimte of atelierwoning beschikbaar.  Iedereen kan hier zijn eigen ideale  ontwerpt voor maken. Ongeacht leeftijd of speciale wensen die je hebt. Hier heb je de kans om daar zelf invulling aan te geven. Interessant? Bekijk hier het schetsontwerp, maquettefoto's en plattegronden.

Huur-, koopappartementen & stadswoningen 

Woonexpress 2.0

De Woonexpress van Ballast Nedam staat aan de vooravond van de ontwikkeling van huur- en koopappartementen en stadswoningen aan het Van Leeuwenhoekpark. er is gestart met de selectie van architecten die de verschillende gebouwen gaan ontwerpen. Heb je belangstelling? Laat het ons weten, dan ontvang  je na de zomer een uitnodiging om je de gelegenheid te bieden je woonwensen te testen aan de mogelijkheden die er zijn. 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten