Stedelijk wonen in Van Leeuwenhoekkwartier

Zelfbouwkavels, stadswoningen, huur- en koopappartementen


In het van Leeuwenhoekkwartier woon je stedelijk. Midden in Delft, aan het nieuwe Van Leeuwenhoekpark, direct naast het historische centrum, vlakbij het centraal en alle voorzieningen dichtbij. Een plek met stedelijke allure. Een plek waar werken, wonen, startups, cultuur, bedrijvigheid en historie samen komen tot een levendige stadsplek. Het nieuwe Van Leeuwenhoekpark loopt als een lange loper prominent door het Van Leeuwenhoekkwartier. Rondom dit park is plek voor een zeer divers woonaanbod variërend van zelfbouwkavels, huur-, koopappartementen en stadswoningen. Aangevuld met nieuwe stedelijke functies die zorgen voor leven in de brouwerij; een plek waar altijd iets te doen is. Lees meer over deelgebied Van Leeuwenhoekkwartier

De kavels, woningen en appartementen

Wonen in Antoni

Compacte studio's en royale parkwoningen

Centraal tussen het historische centrum van Delft en het vernieuwde station, in het Leeuwenhoekkwartier, komt Antoni. Een nieuw, dynamisch, multifunctioneel gebouw, waar wonen samenkomt met ontmoeten, leren, experimenteren, beleven, verblijven en genieten.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.woneninantoni.nl.

Guldenwater

Parkwoningen, koop- en huurappartementen

In Guldenwater zullen 177 fraaie appartementen en 7 royale parkwoningen gerealiseerd worden door Ballast Nedam Development. 41 van deze appartementen - o.a. aan de Ireneboulevard, park- en Nieuwe Gracht-zijde - en de 7 royale parkwoningen aan het van Leeuwenhoekpark, worden in verkoop gebracht. De overige woningen worden in het vrije sector segment verhuurd.  

Meer informatie vindt u op www.guldenwater.nl.

Zelfbouwgroep GO Van Leeuwen 

Sluit jij je aan bij onze bouwgroep?

"Aan de Nieuwe Gracht in het Leeuwenhoekkwartier heeft onze bouwgroep een optie kunnen nemen op een prachtige kavel van circa 17 meter breed. Een ideale plek voor ruime en zon-georiënteerde appartementen. De grootte en indeling van de appartementen zijn uiteraard volledig individueel invulbaar. Er is plaats voor circa 8-12 appartementen. We bieden mogelijkheden voor combinaties van wonen en werken."

Zelfbouwgroep Leeuwenhoek Special zoekt jou!      

Wonen, werken of dit ideaal combineren?

Op de ‘urban villa’-kavel gaat de bouwgroep Leeuwenhoek Special een kleinschalig appartementengebouw realiseren. Er is nog een appartement, en een bedrijfsruimte of atelierwoning beschikbaar. Iedereen kan hier zijn eigen ideale ontwerp voor maken - ongeacht leeftijd of speciale wensen die je hebt. Interessant? Bekijk hier het schetsontwerp, maquettefoto's en plattegronden.

Zelfbouwkavels middeninin Delft   

Veld 2.3 in het Van Leeuwenhoekkwartier

Let op: de inschrijvingen voor deze kavels zijn gesloten. Geef je voorkeuren door in het Woonprofiel, of volg ons op Facebook of Twitter om op de hoogte te blijven van het nieuwe kavel- en woningaanbod in Nieuw Delft.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten