Net als in de Coendersbuurt en Van Leeuwenhoekkwartier - veld 3, krijg je ook in bouwveld 2 in het Van Leeuwenhoekkwartier weer letterlijk en figuurlijk de ruimte  - binnen heldere spelregels - om een eigen huis te realiseren.

Het kavelpaspoort is je leidraad! Een onmisbaar document als je aan de slag gaat. 
In het kavelpaspoort staan alle spelregels waarbinnen kavelkopers hun woning (laten) ontwerpen en (laten) bouwen. In het kavelpaspoort staat uitgebreide informatie over onder meer afmetingen kavels, beeldkwaliteit, uitgifteproces, grondprijzen, duurzaamheidsaspecten en parkeren. 
Het kavelpaspoort is op dit moment nog niet klaar. Tijdens ze zelfbouwateliers op 24 augustus en 30 augustus presenteren we onder meer de voorlopige zelfbouw spelregels, waarbinnen je je eigen woning kunt realiseren. 

>> Lees meer | 24 augustus ZelfbouwCafé ' Zelfbouw, hoe doe je dat?' & aanmelden.
>> Lees meer | 30 augustus Meet & Greet & aanmelden. 

Jouw bijdrage telt mee. Door met elkaar in gesprek te gaan tijdens de zelfbouwateliers draag je bij aan het samenstellen van het definitieve kavelpaspoort. Doel is het definitieve kavelpaspoort half september klaar te hebben. Vóór de start inschrijving - die naar verwachting start eind september/begin oktober start.
 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten