24-06-2017

Set the date! Woensdag 5 juli: Zomer ZelfbouwCafé

Woensdag 5 juli - Zomer ZelfbouwCafé
Nieuwe zelfbouwkansen in aantocht. Jij bepaalt mee!   

Ze komen er weer aan! Nieuwe zelfbouwkavels in het Van Leeuwenhoekkwartier. En deze keer op een wel heel bijzondere locatie, midden in Delft aan het nieuwe stadspark en de Westsingelgracht. Zoals altijd krijg je ook weer letterlijk en figuurlijk alle ruimte om je eigen huis te bouwen. Dat betekent niet dat je alles zelf moet doen of moet kunnen. Je hoeft bijvoorbeeld geen architect of aannemer te zijn om je eigen huis te bouwen. Belangrijk is dat je kansen ziet op een unieke plek die uitdaagt tot onverwachte inzichten. 

Zomer ZelfbouwCafé

Op woensdag 5 juli vertellen we van alles over de talrijke zelfbouwmogelijkheden die deze locatie biedt tijdens het Zomer ZelfbouwCafé. Je bent van harte welkom om 19.30 uur  in het nieuwe stadskantoor bij de nieuwe gebiedsmaquette van Nieuw Delft - Stationsplein 1.

De lat, die bepaal jij! 
Op woensdag 5 augustus draait alles om de vraag: welke zelfbouw kansen zie jij? Belangrijk om te komen? Jazeker. Want we zijn benieuwd naar jouw zelfbouw ambities. We gaan in gesprek met elkaar over jouw zelfbouw ideeën en inzichten. Zo bepaal jij mee hoe het  kavelpaspoort er straks uit komt te zien. Daarmee vergroot je de kans straks je droomhuis en omgeving te creëren zoals jij het graag ziet.
Dus daag uit, ontdek, verras, praat en doe mee tijdens het Zomer ZelfbouwCafé. De lat, die bepaal jij!

Lees meer over het programma, de kavels, de locatie Van Leeuwenhoekkwartier en start inschrijving 

Aanmelden
Ben je er klaar voor? Kom ook langs!
Woensdag 5 juli - Start 19.30 in het nieuwe stadskantoor - Stationsplein 1. Meld je je hier nog even aan?

 

 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten