10-02-2017

600 Delftenaren over de vloer!

De wederopbouw van het stationsgebied in Delft leeft!

Na jarenlang tunnelbouw en andere werkzaamheden liggen er nu concrete plannen voor de invulling van het gebied direct rondom het station. Drie partijen lieten de eerste beelden van hun plannen op zaterdag 4 februari zien tijdens Nieuw Delft Presenteert: The Student HotelAntoni en House of Delft. Allen projecten met een eigen programma en signatuur. Grote gemene deler is dat al deze projecten openbare functies in hun gebouw realiseren. Van exporuimtes en open werkplekken tot winkels en restaurants. Deze programma's zorgen ervoor dat er levendigheid ontstaat op die plek waar dat gewenst is: direct rondom het station, het visitekaartje voor de stad.

De plannen werden toegelicht in twee volgeboekte plenaire bijeenkomsten en tijdens een inloopexpo. Delftenaren konden hier hun vragen stellen aan de ontwikkelende partijen en met hen in gesprek gaan. Een andere publiekstrekker op de inloopvloer was de virtual reality installatie van Nieuw Delft. Met een VR-bril en een groot scherm maakten bezoekers een wandeling door het stationsgebied van de toekomst.

Heb je Nieuw Delft Presenteert gemist? Geen zorg, je kunt hier de drie plannen in een film van twee minuten bekijken. Net zo makkelijk!

Het volledige fotoalbum van 4 februari bekijk je hier.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten