Inschrijven voor jouw zelfbouwkavel start 16 sept

 

nieuwsbrief-logo.png

facebook/nieuwdelftwww.nieuwdelft.nl
facebook/nieuwdelft/nieuwdelftisyours
twitter/nieuwdelft@nieuwdelft

Inschrijven voor jouw zelfbouwkavel
start aanstaande vrijdag 16 september!


Het is zover! Vanaf vrijdag 16 september kun je gaan inschrijven voor de allereerste zelfbouwkavels in het Van Leeuwenhoekkwartier. Het gaat om zo'n 15 kavels op een prachtige plek midden in de stad Delft. Pak deze uniek kans om je eigen huis tot leven te brengen!

Lees in deze nieuwsbrief alles over de inschrijving, uitgifte en loting van de zelfbouwkavels én over de zelfbouwgroep 'Leeuwenhoek'.


Meeloten = inschrijven
 
Wil je in aanmerking komen voor een zelfbouwkavel? Dan moet je inschrijven. Want meeloten voor een kavel op kavelkiesdag 24 september = eerst inschrijven. Met je inschrijving kun je individueel of als groep in aanmerking komen voor:

  • een parkkavel en/of
  • urban villa kavel en/of 
  • een grachtkavel.

De inschrijfperiode loopt van vrijdag 16 september tot en met 22 september 12.00 uur. Neem alle spelregels nog een goed door. Zo bereid je je optimaal voor op je inschrijving.

De spelregels inschrijven, uitgifteproces en loting op kavelkiesdag 24 september

 

Definitieve kavelpaspoort beschikbaar

Afgelopen maanden hebben we al je waardevolle reacties verwerkt in het concept kavelpaspoort. We danken iedereen voor hun feedback met als resultaat dat het definitieve kavelpoort. In het kavelspaspoort voor het Van Leeuwenhoekkwartier staan alle zelfbouw spelregels omschreven, waarbinnen je je eigen woning kunt realiseren.

Naast het kavelpaspoort staan ook alle concept overeenkomsten, plan- en kavelkaarten en meer op een rij op onze zelfbouwpagina op de website.

Downloads:

  

Kies je Kavel op
Zaterdag 24 september: KavelKiesDag!


Het is alweer de 3e kavelkiesdag voor Nieuw Delft! 
Als je hebt ingeschreven ontvang je een uitnodiging voor de KavelKiesDag op 24 september. Op deze dag kiezen optant kavelkopers een kavel op basis van de loting van alle inschrijvingen. Je beslist deze dag over de plek en de breedte van de kavel. Altijd een spannend moment voor kavelkopers in spé.  

Lees meer over Kavelkiesdag 24 septemberZelfbouwgroep zoekt jou!
Sluit jij aan bij dit mooie zelfbouwinitiatief?  

Inmiddels zijn er meerdere zelfbouwgroepen actief bezig met het realiseren van hun droomhuis. Zo ook de 'bouwgroep Leeuwenhoek'. Zij hebben architect Liesbeth Janson gevraagd een schetsplan te maken voor 8 ruime levensloopbestendige appartementen, een praktijkwoning en een gemeenschappelijk dakterras. Er is nog plek voor 4 deelnemers! Sluit je aan?

Lees meer over CPO-bouwgroep Leeuwenhoek en hun plan

Interesse? Dan kun je contact opnemen met Studio Huijgens, Liesbeth Janson


Woonwinkel open: loop binnen zonder afspraak 
Vragen of hulp nodig? 

Heb je vragen of hulp nodig bij je inschrijving, over de procedure of over het realiseren van uw droomhuis? Kom dan - zonder afspraak - naar één van de extra openingsdagen van de woonwinkel:

  • Donderdag 15 september van 15.00 tot 19.30 uur.
  • Maandag 19 september van 19.00 - 21.00 uur.

De woonwinkel zit in Loods015 aan de Nijverheidsstraat 7 in Delft.

Afspraak maken? Neem contact op met Toos van Starrenburg: 06- 22 57 39 54 of mail naar nieuwdelft@delft.nl 

 

[UITSCHRIJVEN]

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten