Start bouw Coendersbuurt!

Februari 2016

 

nieuwsbrief-logo.png

facebook/nieuwdelftwww.nieuwdelft.nl
facebook/nieuwdelft/nieuwdelftisyours
twitter/nieuwdelft@nieuwdelft

Het is zover: start bouw woningen Coendersbuurt! 

Op ... februari start de bouw van de eerste (zelfbouw)woningen in de Coendersbuurt. Een historisch moment in de ontwikkeling van het nieuwe Delft. Nagenoeg alle kavels en woningen in fase 1 en 2, zijn verkocht of in optie. Een succesvol woontraject dat mede tot stand is gekomen door goede match tussen: locatie, verschillende woonproducten & uw woonwensen!

In de Coendersbuurt bouwen mensen straks zelf hun huis, met elkaar of in samenwerking met een projectontwikkelaar. Het is nu tijd om de Coendersbuurt-bakens te verzetten en de woonwensen voor de andere twee wijken in kaart te brengen: het Van Leeuwenhoekkwartier (VLHK) en Abtswoudse Hof.

In deze nieuwsbrief graag uw speciale aandacht voor uw (zelfbouw) woonwensen voor het VLHK, Abtswoudse Hof en uw Woonprofiel.
Heeft u al een woonprofiel? Dan kunt u uw woonprofiel aanpassen

Kans op een vrije kavels in VLHK nemen toe! 
Maak ook een woonprofiel  

Het gaat snel, meer dan Klik op de rode knop en vul uw persoonlijke Woonprofiel online in.
Dit duurt ongeveer 3 minuten.

Waarom zou u dat doen?
In Nieuw Delft willen we woonproducten mogelijk maken die aansluiten op uw woonwensen:

  • Hoe eerder u uw woonwensen aangeeft, hoe eerder wij de plannen daarop kunnen afstemmen.
     
  • Hoe meer woonwensen in een vroeg stadium bekend zijn, hoe groter de kans dat u uw droomhuis kunt bouwen in Nieuw Delft.
     
  • Zo helpt u ons producten te ontwikkelen, die voor u aantrekkelijk zijn. En kunnen wij u informeren over producten, activiteiten en initiatieven die voor u mogelijk interessant zijn.
     
  • Om in 2017 te kunnen starten met de bouw in het Van Leeuwenhoekkwartier, is het handig om nu al uw wensen te weten. 


Actueel woonaabod Coendersbuurt 
xz\sfdf

- Vrij gekomen bouwkavels
- Laatste appartement Woonexpress van Ballast Nedam
- Woningen Straatje!
-  Woonprofiel

Woonprofiel bijwerken of nieuw maken
Bekijk actueel (zelfbouw)woonaanbod Coendersbuurt


 
 

Bestemmingsplan Van Leeuwenhoekkwartier vastgesteld
Centrumwonen en ondernemerschap

Het VLHK wordt dé stadsbuurt rondom het gloednieuwe station Delft en het nieuwe stadspark. VLHK ligt direct naast de historische binnenstad en biedt door deze ligging unieke kansen om het centrum van Delft verder uit te bouwen.

In dit nieuwe stuk stad is plek voor circa 500 à 600 koop- en vrije sector huurwoningen / appartementen en diverse stedelijke functies variërend van horeca, start-ups, bedrijfsruimtes tot culturele voorzieningen en diverse ontmoetenplekken. Wonen, werken en verblijven komen er samen. De 'citylounge' verwoord de stadssfeer dat dit nieuw Delftse stadscentrum gaat uitstralen. 

Hoe? Dat leest u hier


Appartementen Woonexpress 
Rustige, groene woonbuurt aan de Nieuwe Gracht

Dit wordt de meest groene buurt in Nieuw Delft met recreatief water en een natuurlijke oever. De Abtswoudse Hof sluit aan op de nieuwe, moderne stedenbouw en de kleinschalige bedrijvigheid in de wijk Voorhof. Deze bedrijvigheid vormt een uitdagende omgeving voor innovatieve woon-werkconcepten. Abtswoudse Hof komt gefaseerd in verkoop vanaf 2018.

Waar ligt Abtswoudse hof? Plankaart Nieuw Delft


Nieuwe impressies
In het centrum van Delft

Nieuw Delft biedt unieke woon- en bouwmogelijkheden voor mensen die willen wonen op een manier die niet zomaar standaard te koop of te huur is. Denk aan duurzame concepten zoals CO2- en energieneutraal wonen. Maar ook aan bijzondere woonvormen waarin wonen en werken zijn gecombineerd, of die aantrekkelijk zijn omdat u een bijzondere voorzieningen deelt met andere bewoners.

Er is veel mogelijk. Heeft u specifieke woonwensen? Dan kunt u deze kenbaar maken in uw Woonprofiel.

 

 

[UITSCHRIJVEN] voor deze nieuwsbrief]     [Mail de redactie]

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten