Woonspecial Nieuw Delft

 

nieuwsbrief-logo.png

facebook/nieuwdelftwww.nieuwdelft.nl
facebook/nieuwdelft/nieuwdelftisyours
twitter/nieuwdelft@nieuwdelft

Wat is er te koop in Nieuw Delft 
Zoek je een nieuw thuis midden in Delft? 

Aandacht voor een nieuw thuis. Dat willen we allemaal. Een huis dat helemaal past bij jouw wensen? Nieuw Delft biedt veel mogelijkheden om het huis van je dromen te realiseren. Dat betekent niet dat je alles zelf moet doen of moet kunnen. Je hoeft alleen maar kansen te zien op unieke plekken midden in Delft.

Sluit je aan bij een zelfbouwgroep, ontwerp samen met architect een casco superloft of maak je stadswoning op smaak samen met een ontwikkelaar. Pak je kans!  In deze nieuwsbrief een overzicht van een gevarieerd woonaanbod. 

Bekijk hier het actuele woning- en kavelaanbod op onze website of neem direct contact op met één van onderstaande woonaanbieders.  


ZELFBOUWGROEP LEEUWENHOEK 
'
Iedereen is welkom in onze bouwgroep'  

Als bouwgroep willen wij op de Urban Villa-kavel in het Van Leeuwenhoekkwartier een kleinschalig appartementengebouw realiseren. De optie op de kavel is binnen en er ligt al een basisontwerp. Het basisontwerp voor gebouw en woningen is zo gemaakt dat iedereen zijn/haar woonwensen kan waar maken.
De groep bestaat op dit moment uit vijf koppels. In het bouwblok is plaats voor acht appartementen en één bescheiden bedrijfsruimte. Iets voor jou? Pak je kans! 

Contact 
Meer informatie opvragen? Mail Do Harsveld
Aanmelden bij studio Huijgens 
Planinformatie en concept plattegronden studio Huijgens


   

LOFT APPARTEMENTEN & LOFT HUIZEN 
Nieuwe aanpak Superlofts werpt zijn vruchten af 

De eerste leden van de bouwgroep Superlofts zijn aan de slag! Dit komt door de nieuwe aanpak van Marc Koehler Architects - initiatiefnemer van de Superlofts in de Coendersbuurt. Geïnteresseerden ontwerpen nu direct samen met de architect hun ideale loft! Hierdoor is er voor iedere lifestyle een eigen, unieke woning te maken variërend van 84m2 tot wel 146m2, van gelijkvloerse Loft-Appartementen met extra hoogte tot 3-laagse Loft-Houses met een vide. Een afgebouwde Superloft is al beschikbaar vanaf circa €300.000,- v.o.n. Er zijn nog een paar lofts beschikbaar.

Informatieavond 27 oktober
Nieuwsgierig wat je allemaal kunt doen met een casco van een superloft? Kom naar de informatieavond op donderdag 27 oktober om 18.30 uur in Loods015 - Nijverheidsstraat 7 in Delft. 

Aanmelden via info@superlofts.co 
Klik hier voor de laatste stand van het ontwerp.
WONINGEN 
Het Straatje! Wat past bij jou?

Onlangs ging de laatste fase (blok D) van Het Straatje in verkoop en inmiddels zijn de eerste tekenafspraken met toekomstige bewoners gemaakt. Deze tweede fase in Het Straatje bestaat uit 19 eengezinswoningen met groot terras. Wil je ook ruim en dichtbij het historisch centrum van Delft wonen? Bekijk dan de mogelijkheden in Het Straatje! 

Wat past bij jou?
In Het Straatje breng je jouw huis zelf op smaak! Heb je een groot of juist klein gezin? Wil je werken aan huis? Wil je een tweede badkamer voor logees? Het kan allemaal. Je koopt een huis vanaf € 394.000 en je kunt uitbouwen tot maar liefst 170 m2. Ieder huis heeft een ruim terras van 45 m2

Klik hier voor meer info en nog beschikbare woningen. 


ZELFBOUWGROEP GO VAN LEEUWEN
Sluit je aan bij onze bouwgroep!  

Aan de Nieuwe Gracht in het Leeuwenhoekkwartier heeft onze bouwgroep een optie kunnen nemen op een prachtige kavel van circa 17 meter breed. Een ideale plek voor ruime en zon-georiënteerde appartementen. De grootte en indeling van de appartementen zijn uiteraard volledig individueel invulbaar. Er is plaats voor circa 8-12 appartementen. We bieden mogelijkheden voor combinaties van wonen en werken.

Op dit moment is de bouwgroep samen met architect Sophie Valla en procesbegeleider Maikel Gielens het schetsontwerp aan het afronden. Kwaliteit en duurzaamheid zijn vanzelfsprekende basisuitgangspunten. De bouwgroep is nog niet compleet. Wij zouden het ontzettend leuk vinden als je bij ons wilt aansluiten en als bouwgroepslid mee wil praten over je nieuwe woon- en werkomgeving. 

Sluit je aan! Informatie over de bouwgroep, de doelstellingen en het schetsontwerp kun je opvragen bij Maikel Gielens: m.gielens@live.nl / 06-53666132.


   

WOONGROEP 
'TOV' huis in de Coendersbuurt 

In de Coendersbuurt (project 't Straatje) staat in het najaar 2017 een TOV huis. Een veilige baken waarin tien jongeren met een verstandelijke beperking in een woongroep wonen en vandaaruit zoveel mogelijk zelfstandig in de maatschappij kunnen meedraaien. Monique Kromhout, voorzitter stichting TOV is verheugd: "TOV is ongelooflijk blij dat dit mooie inclusieproject nu daadwerkelijk in Delft gerealiseerd gaat worden. We hebben ons de afgelopen jaren tot het uiterste ingespannen om de verschillende partijen op één lijn te krijgen."

Lees meer over dit TOV wooninitiatief


   

KAVELS
Uitgifte nieuwe zelfbouwkavels weer in 2017  


Zelfbouw is in trek in Nieuw Delft. De kavels in de Coendersbuurt zijn uitverkocht en op zaterdag 24 september jl. grepen kavelkopers hun kans. In no time waren alle zelfbouwkavels in Van Leeuwenhoekkwartier veld 3 ook verkocht. We feliciteren alle kavelkopers met hun nieuwe kavel.
De eerstvolgende zelfbouwkavels komen in veld 2 in het Van Leeuwenhoekkwartier. Kaveluitgifte verwacht 3e kwartaal 2017.

Lees meer over zelfbouwkavels in Nieuw Delft
Bekijk foto's KavelKiesDag


[UITSCHRIJVEN]   [Mail de redactie]

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten