Zelfbouwspecial. Nieuwe zelfbouwkavels beschikbaar | pak je kans!

 

nieuwsbrief-logo.png

facebook/nieuwdelftwww.nieuwdelft.nl
facebook/nieuwdelft/nieuwdelftisyours
twitter/nieuwdelft@nieuwdelft

Pak je kans in het Van Leeuwenhoekkwartier 

Nieuwe zelfbouwkavels beschikbaar! 

Bouw het zelf in Nieuw Delft! Dat kan binnenkort weer, want er komen nieuwe zelfbouwkavels beschikbaar. In het Van Leeuwenhoekkwartier om precies te zijn. Net als in de Coendersbuurt, krijg je ook in het Van Leeuwenhoekkwartier weer letterlijk en figuurlijk de ruimte  - binnen heldere spelregels - om een eigen huis te realiseren. En naast wonen kan je eindelijk je werkruimte inrichten, die koffiebar beginnen of dat atelier openen. Want er is ook ruimte voor kleinschalig ondernemen! Kortom: de mogelijkheden zijn talrijk. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief.

Wil je meteen aan de slag? Bekijk hier alle verkoopinformatie en download het kavelpaspoort! Zo bereid je je optimaal voor op de inschrijving die op 16 september start en de KavelKiesDag op 24 september. 


Van Leeuwenhoekkwartier: Delft op zijn stedelijkst 

Het Van Leeuwenhoekkwartier is de plek waar ondernemen, wonen, startups, cultuur, bedrijvigheid en historie samen komen - met stedelijke allure. Een waardevolle aanvulling op het naastgelegen historische centrum van Delft. In het hart van het Van Leeuwenhoekkwartier ligt het nieuwe stadspark. Rondom dit park komen diverse nieuwe woningen, appartementen én nieuwe stedelijke functies die zorgen voor de levendigheid. Een plek waar altijd iets te doen is.

Lees meer >>


Kavels aan het park en aan de gracht 

De nieuwe bewoners van het Van Leeuwenhoekkwartier zorgen zelf voor een groot deel van de levendigheid in dit meest stedelijke deel van Nieuw Delft. Door er hun droomhuis te realiseren, te wonen, te ondernemen, helemaal naar eigen wens. Er zijn twee soorten kavels:

  • Kavels aan het park (parkkavels): een flexibele kavelbreedte variërend van 4.80 tot 8.10 meter. Je kunt alleen of met een groep bouwen. Per kavel kun je één tot circa 3 woningen bouwen.
  • Kavels aan de Nieuwe Gracht (grachtkavels): een flexibele kavelbreedte variërend van 8.10 tot 17 meter. Je kunt alleen of samen met andere zelfbouwers hier woningen bouwen, tot circa 15 appartementen maximaal op een kavel.

Binnen deze bandbreedte zijn de mogelijkheden talrijk. Lees het concept kavelpaspoort om erachter te komen wat die mogelijkheden zijn.


Op deze kavels kan je wonen én ondernemen!
 

Op de begane grond van zowel de park- als de grachtkavels is ruimte voor ondernemerschap. Je kunt wonen én/of ondernemen op kleine schaal, individueel of in een groep. Een koffiehuis, ijssalon, atelier of fysiotherapeut... you name it! Benieuwd naar de ondernemerskansen? Lees er hier meer over.


Onmisbaar: het kavelpaspoort

In het concept kavelspaspoort voor het Van Leeuwenhoekkwartier staan alle zelfbouw spelregels omschreven, waarbinnen je je eigen woning kunt realiseren. Benieuwd naar alle mogelijkheden en wil je aan de slag?

Bereid je voor door het kavelpaspoort te lezen. 

Naast het kavelpaspoort is er aanvullende verkoopinformatie en documentatie over de zelfbouwkavels Van Leeuwenhoekkwartier om door te nemen.

De virtuele plankaart geeft een mooie indruk van heel Nieuw Delft. Check 'm hier!


Heb je voorkeur voor een kavel? Laat het ons weten!  

Je hebt het kavelpaspoort uitgebreid doorgenomen en je weet al welke kavel(s) je voorkeur heeft. Laat ons jouw voorkeur weten en vul de zelfbouwenquête in! Het zijn 5 eenvoudige vragen specifiek over de zelfbouwvelden 3.2 en 3.3 in het Van Leeuwenhoekkwartier. De enquête helpt je voorkeur scherp te krijgen en biedt ons waardevolle informatie die wij gebruiken om het kavelpaspoort te verfijnen en definitief te maken vóór de start inschrijving op 16 september. Invullen duurt ongeveer 5 minuten. 

Start de zelfbouwenquête 


 

 

 

Zelfbouw woonateliers in augustus helpen je verder!

Je wilt graag je eigen huis gaan bouwen, maar weet nog niet precies hoe, met wie en waar je allemaal aan moet denken? Misschien zoek je een groep om samen mee te bouwen? Of zoek je deelnemers voor je zelfbouwplan? Wil je een winkel of een praktijk op één van de zelfbouwkavels?
Om je goed voor te bereiden op de inschrijving, organiseren we in augustus woonateliers, waarin wij je bijvoorbeeld helpen passende partijen te vinden:

  1. Woensdag 24 augustus: Zelf bouwen, hoe doe je dat?
    Waar wil je wonen, met wie, de grootte van de kavel, de voordelen van samen bouwen, wat gebeurt wanneer, kan ik het betalen? Kortom, alles over zelfbouw tijdens deze avond.
     
  2. Woensdag 31 augustus: Meet & Greet. Ontmoet onder meer ervaren zelfbouwers en hun architect, zelfbouwgroepen 'in wording' om eventueel bij aan te sluiten, adviseurs, stedenbouwkundige en meer. Want zelfbouw doe je niet alleen! 

Interessant? Zet de data alvast in je agenda! 

Afspraak? Je kunt ook direct een afspraak maken met Toos van Starrenburg in de woonwinkel (t) 06 - 22 57 39 54 of mail naar nieuwdelft@delft.nl.


[UITSCHRIJVEN] voor deze nieuwsbrief]     [Mail de redactie]

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten