Living Lobby

Antoni verbindt mensen, kennis en techniek

Tussen de Nieuwe Gracht en het toekomstige Van Leeuwenhoekpark, op de hoek van het busplein bij station Delft (veld 3) verrijst straks Antoni. Antoni wordt een uniek gebouw: hier staan wonen, ontmoeten, verbinden, beleven en verblijven centraal. Een ontmoetings- en verblijfsplek pur sang, met een transparante plint die door zijn hoge, glazen gevel uitnodigt tot meedoen, meedenken, aansluiten, binnenkomen. Alles bij Antoni ademt techniek en innovatie. Dat ziet u terug in exposities en een gemengd programma dat mens en techniek, innovatie en ondernemerschap, design en duurzaamheid bij elkaar brengt.

In het gebouw komen een onderscheidend hotel, een restaurant, flexibele werkplekken met ruimte voor starters en kleine bedrijven en een ingenieuze parkeervoorziening. En op de verdiepingen daarboven 28 compacte studio’s en 11 riante loftwoningen. In Antoni functioneert de Living Lobby 24/7 als het hart van het gebouw en als ontmoetingsplek in de buurt. Bovendien wordt onder het gebouw een openbare fietsenstalling voor 2.400 fietsen gerealiseerd. Hiermee komen er in het stationsgebied ruim 10.000 stallingsplaatsen. De duurzaamheid van dit gebouw is ’state of the art’ qua materiaalgebruik, energievoorziening en flexibiliteit naar de toekomst en sluit naadloos aan bij de nieuwe duurzame initiatieven die in het gebouw plaatsvinden.

>> Bekijk hier de Q&A over project Antoni

Planning
Het plan voor Antoni is ontworpen door architectenbureau Studioninedots. Het project wordt gerealiseerd door bouwcombinatie Smit’s Bouwbedrijf - Vink Bouw Nieuwkoop, in samenwerking met Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft (OBS) en de gemeente Delft. Maatschap Amory+Jurriëns is verantwoordelijk voor het proces- en projectmanagement. De bouw van het gebouw Antoni is inmiddels gestart en wordt naar verwachting in het voorjaar van 2020 opgeleverd.

Meer informatie 
De verkoop is inmiddels gestart. Wilt u meer weten over dit unieke plan en de verkoop, klik dan hier.
 

 

 

 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten