Kick off nieuwe kavels & Start verkoop woningen!

 

 

nieuwsbrief-logo.png

facebook/nieuwdelftwww.nieuwdelft.nl
facebook/nieuwdelft/nieuwdelftisyours
twitter/nieuwdelft@nieuwdelft

Het is zover! 
Donderdag 30 juni | Kick Off bijeenkomst
Nieuwe zelfbouwkavels in Van Leeuwenhoekkwartier 
 

Bouw het zelf in Nieuw Delft! Dat kan binnenkort weer, want er zijn nieuwe zelfbouwkavels in aantocht. In het Van Leeuwenhoekkwartier om precies te zijn. Net als in de Coendersbuurt, krijg je ook in het Van Leeuwenhoekkwartier alle de ruimte om een eigen huis te bouwen. Dat betekent niet dat je alles zelf moet doen of moet kunnen. Je hoeft bijvoorbeeld geen architect of aannemer te zijn om je eigen huis te bouwen. Je hoeft alleen maar kansen te zien. Op een kavel, midden in Delft. Uniek plek die uitdaagt tot onverwachte inzichten.

Pak je ruimte! Er zijn twee soorten kavels in fase 1. Parkkavels of Grachtkavels met flexibele kavelbreedtes en geschikt voor woningen en ondernemerschap! Je kunt alleen of samen met andere zelfbouwers bouwen.

Ben je er klaar voor? Kom ook langs!
Donderdag 30 juni - Start 19.30 in Loods015 -Nijverheidsstraat 7 - Delft.

Meld je je hier nog even aan?
Lees meer over de zelfbouwkavels


 

 

Donderdag 23 juni |
Start Verkoop Het Straatje Blok D Coendersbuurt

Op donderdagavond 23 juni ben je van 17.00 tot 20.00 uur van harte welkom in de Loods 015, Nijverheidsplein 7 in Delft. Dan start de verkoop van de laatste 19 nieuwe eengezins- woningen in Blok D in Het Straatje in de Coendersbuurt. De woningen hebben een een woonoppervlak van circa 134m2 en een buitenruimte van circa 45m2 en te koop vanaf circa € 390.000,- v.o.n. Je kunt meteen de verkoopbrochure ophalen en aanvullende informatie inwinnen. Wees er als de kippen bij want deze gezinswoningen zijn zeer in trek en uniek in Delft.

Het Straatje is een gezamenlijke ontwikkeling tussen Heijmans en ERA Contour en wordt verkocht door van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars. 

Meer info over Het Straatje! 

Woonexpress start ontwikkeling Van Leeuwenhoekkwartier

De Woonexpress 2.0 staat aan de vooravond van de start ontwikkeling van het Van Leeuwenhoekkwartier. Hier komen huur- en koopappartementen, en aan het park stadswoningen. We starten met het selecteren van architecten die de verschillende gebouwen zullen ontwerpen. 

Heb je belangstelling? Laat het ons weten, dan ontvang  je na de zomer een uitnodiging om je woonwensen te testen aan de mogelijkheden die er zijn.

Lees meer Woonexpress 2.0 van Ballast Nedam 


Casco en duurzame Superlofts Coendersbuurt

Op zoek naar een loft/appartement in de Coendersbuurt? Er zijn nog een paar plekken in één van deze 9 Superlofts. Superdeluxe en energiezuinige cascowoningen met Delftse stoep en/of tuin of terras komen direct aan de Nieuwe Gracht. Je bepaalt zelf waar je vloeren, vide(s), binnenwanden, trappen, badkamer en keuken wilt plaatsen. Keuze voor één grote open ruimte tot maar liefst 3 bouwlagen. Woonoppervlakte variërend van 38m2 tot 132m2.

Meer info over Superlofts Delft en aanmelden


Nu te koop in Coendersbuurt
Grachtwoningen en Grachtappartementen 

Deze Grachtwoningen en -appartementen zijn bijzonder geschikt om een praktijk aan huis te realiseren. Andere zijn juist aantrekkelijk als je droomt van een zeer passende, kleinere woonruimte, een pied a terre of een studentenwoning in het centrum van Delft. Zoals appartementen met 47 m2woonoppervlak, al beschikbaar vanaf circa € 152.500,-.

Belangstelling? Mail makelaar van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars 

Uitgebreide info op Woonexpress Nieuw Delft 


   

 


[UITSCHRIJVEN] voor deze nieuwsbrief]     [Mail de redactie]

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten