Levendigheid op de juiste plek

The Student Hotel

The Student Hotel groep opent in 2019, direct aan het Stationsplein in Nieuw Delft, de deuren van haar eerste vestiging in Delft.

The Student Hotel biedt hier een levendige ontmoetingsplek voor toeristen, zakenreizigers, studenten, young professionals en fijnproevers. Elkaar ontmoeten staat centraal ongeacht of je naar het hotel komt om te werken, studeren, logeren, sporten of te eten. Zo biedt het precies daar waar dat gewenst is  levendigheid.

Het hotel, dat bekend staat om zijn uitgesproken design, krijgt circa 342 kamers en combineert hoogwaardige hotelfaciliteiten met kwalitatieve short- en long-stay faciliteiten, zoals een gym, bar-restaurant, bibliotheek, gaming- en loungeruimtes, classrooms, meeting rooms en co-working plekken. Het meest opvallende onderdeel van het hotel is de open gevel tegenover het station en het toekomstige Van Leeuwenhoekpark. Onderdeel van het hotel is een ondergrondse parkeergarage en een fietsenstalling.

Het ontwerp is van KCAP Architects & Planners. De start van de bouw is gepland eind 2018. Het complex omvat circa 14.000 m2 en wordt in 2019/2020 opgeleverd. Charlie MacGregor, oprichter van The Student Hotel, zegt het volgende over de keuze voor Delft: "Delft behoort als kennisstad tot één van de meest gewaardeerde internationale universiteitssteden van Nederland. De stad trekt talent aan uit de hele de wereld. Ik voelde me direct thuis in Delft en ben dan ook trots dat The Student Hotel zich juist hier gaat vestigen. Sinds ik mij in Nederland heb gevestigd, is het mijn wens geweest om hier een studentenhotel te openen. Ons hybride hotelconcept met vele publieksfuncties is ideaal voor iedereen die in het hart van het stationsgebied Nieuw Delft wil logeren, studeren, of af en toe een kop koffie wil drinken en een mooie lezing wil volgen.”

Lees hier meer over het concept van The Student Hotel. “May the student in you live forever!”

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Sluiten